BALIKESİR / EDREMİT - Edremit 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu

Edremit 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu

Adres
CENNETAYAĞI MAH. 6195 SK. 15 TEMMUZ ŞEHITLER IMAM HATIP ORTAOKULU NO: 5 EDREMİT / BALIKESİR
Vizyon
“EĞİTİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVEYE…” “Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak.”
Misyon
Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, uygulanan eğitim metotları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim - öğretim alanında lider bir kurum ve İmam Hatip kültürü ile yetişmenin farklılığını hayatına yansıtan bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizin zihninde; insana, ahlaka, kültürel mirasa ve düşünce özgürlüğüne saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışına katkıda bulunmak, karşılaşılan sorunlara yapıcı çözüm üretme yaklaşımları ile örnek okul olmak ve öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini desteklemek amacıyla akademik yönlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler sağlayarak milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmek.
Başarı
Var
Var
Cennet Ayağı Mahallesi 756.1 sokak No:1 EDREMİT
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Edremit İlçe merkezinde yer almaktadır. Balıkesir İl merkezine 85 km uzaklıktadır.